Македонски :: English    
Дома                        За нас                     Контакт                  
  Услуги
         Протетски надоградби - коронки и мостови
         Мобилни протетски надоградби
         Белеење на заби
         Импланти
         Импактирани заби
         Орална хирургија
         Ендодонтски третмани и пломби
         Периодонтални заболувања
         Детска и превентивна стоматологија
         Lumineers


        Добредојдовте        во нашата ординација посветена на уметноста и науката на козметичката стоматологија. Без разлика дали сте нови во оваа област или сте присутни веќе неколку години, секогаш е тешко да се одлучите за нов стоматолог.

        Од 1990 година Др. Котев и персоналот се посветени на обезбедување на највисок квалитет на дентална нега за пациентите во пријатна, грижлива и релаксирана атмосфера.

        Нашата ординација поседува најсовремена опрема, со најквалитетни материјали и високо обучен персонал. Нашата мисија е да ве едуцираме како да имате здрави заби и непца за долгогодишни насмевки, и сето тоа на грижлив и сочувствителен начин. Ние ја користите денешната технологија за да создадеме подобри насмевки за утре.

        При Вашата посета на нашата стоматолошка ординација, ние ќе ја користиме најновата дентална козметика за да Ви дадеме неверојатна насмевка. Нашите доктори знаат дека насмевката е значајна за Вашиот секојдневен животен стил. Затоа, ние веруваме дека здрави заби и непца се само почетокот на живот исполнет со прекрасни насмевки.

        Нашата ординација вклучува услуги во општа, козметичка и реконструктивна стоматологија. Ординацијата е исто така посветена на обезбедување на квалитетни стоматолошки услуги за оние кои имаат потреба од стоматолошка нега за деца и возрасни.

        Првите впечатоци се значајни. Здрава и атрактивна насмевка може да ја зголеми Вашата самодоверба и да го подобри Вашиот личен и професионален живот. Сите наши процедури се нежни, и изведени од обучен персонал. Сега повеќе од секогаш, можете да ги измените Вашите насмевки лесно и безболно со само неколку посети! За да откриете како можете да изгледате помлади, cheap replica watches направете го повикот кој ќе ви го смени животот денес.

        Во стоматолошката ординација Котев Ане ДС (Доктор по Стоматологија) секој ја добива насмевката од соништата, сето тоа со најновите техники и технологии, во најудобната и најпријатната можна средина. Пациентите кои се под стрес може да се ослободат од нивните стравови и со само неколку посети да завршат неколку годишна работа.

Преглед


Импланти


Цирконија


Орална хигиенаБелеење на заби


DENTAL OFFICE Kotev Dr. Ane Сите права задржани 2010